Konečně je tady! Tváří se sice zatím všelijak, ale dnešní ranní ptačí štěbetání dalo jasně najevo, že je konečně tu. Kdo? No přece jaro! Také se těšíte, až obujete holínky (dámské holínky, dětské holínky, pánské holínky) a vyběhněte vstříc jarnímu slunci? Chce to sice ještě teplejší outfit, tu a tam vyměnit holínky za teplé dámské sněhule, dětské sněhule a pánské zimní boty a přibalit deštník, protože deštivému aprílovému počasí, ale ani “sněhánkám” se určitě nevyhneme. Ale těšení je již rozhodně na místě.

A co vy? Jste připraveni? Máte ve svém botníku vše potřebné, abyste do nevyzpytatelného počasí mohli vykročit vždy suchou nohou? Pokud ne, je nejvyšší čas zabrousit na Coolboty.cz a vybrat si z široké nabídky parádních dámských bot pánských bot či dětských bot.

Kvalitních bot není nikdy dost

Nabídka obuvi na Coolboty.cz (a také deštníků, cestovních kufrů a cestovních tašek) vás určitě bude inspirovat. Kvalitních bot (dámských bot, pánských bot a dětských bot) pro běžné nošení i sport (sněhule, tenisky, holínky, trekové boty, sandály, pantofle …) totiž nikdy není dost. Tak třeba takové soudobé holínky. Jsou skvělé zejména v tom, že zdolají jak náročný terén v přírodě, tak také dlouhou procházku městem. Přitom nohy jsou stále jako v bavlnce.

Zvláštní pozornost je třeba věnovat dětské obuvi

Pokud budete nové boty na jaro pořizovat dětem, pamatujte při výběru dětských bot především na zdraví jejich nožek. Statistiky totiž udávají, že i když se 99 % dětí rodí se zdravýma nohama, tím jak rostou, začínají se u nich objevovat nejrůznější vady. Smutné na tom je, že jsou z velké většiny způsobeny nošením nesprávných dětských bot. Až tedy budete pořizovat dětské sněhule, dětské holínky nebo jinou dětskou obuv, zaměřte se především na to, aby dětské nožce bota dobře padla.