I v dnešním uspěchaném světě se vaše rodina určitě ráda sejde u jídelního stolu, aby prodebatovala uplynulý den či spřádala strategie na den následující. Je skvělé, když se po celodenním namáhavém dni mohou všichni společně potkat v místnosti, která je multifunkční a poslouží nejen k rodinným poradám, posezení s přáteli, oslavě narozenin, ale především ke stolování. Nábytek do kuchyně a jídelny tvoří gró každé kuchyně či kuchyňského koutu. Ano, je to právě kuchyň, v poslední době nejčastěji propojená s obývacím pokojem, která by měla přinášet opravdovou radost z bydlení, která by měla dokázat skloubit jak reprezentativní úlohu místnosti, tak i své praktické využití.

Když přemýšlíte o nové kuchyni

Při návrhu kuchyně – nábytku do kuchyně a jídelny, kuchyňské linky, jídelního setu, jídelních židlí, jídelního stolu – je třeba vycházet ze situace bytu nebo domu, zohlednit vstup i okna a další pevné prvky interiéru. Podle místa, které je k dispozici, je třeba zvolit uspořádání nábytku do kuchyně a jídelny, velikosti jednotlivých komponentů (kuchyňské linky, jídelního setu, jídelních židlí, jídelního stolu) a spotřebičů.

Dokonalé vybavení kuchyně si žádá speciální požadavky

Například nastavitelnou výšku pracovních plochy kuchyňské linky v závislosti na tělesné výšce potencionálního kuchaře či kuchařky. Varnou plochu je dobré zapustit níž, aby bylo možné sledovat vařící se pokrmy a při míchání nebylo nutné zvedat ruce. Mycí centrum je dobré mít naopak ve vyšší poloze, aby se pracující osoba nemusela ohýbat. A tak bychom mohli pokračovat. Nábytek do kuchyně a jídelny, kuchyňské linky, jídelní sety, jídelní židle, jídelní stoly a další nábytek do celého bytu pořídíte na eu-nabytek.cz. Vytvořte si skvělou kuchyň, v níž budete nejen rádi vařit, ale i jíst, povídat si a smát se.