Pod značkou Mayoral se ukrývá dětská móda, která se vyznačuje elegantním designem a barevností. Oblečení Mayoral patří mezi stylovou značku oblečení, která je oblíbená u holek i kluků každého věku. Dopřejte svému dítěti jedinečné a elegantní oblečení. Se značkou Mayoral to nebude žádný problém.

Kvalita a elegance v jednom

Na této španělské značce již vyrostlo několik generací dětí, jelikož byla založena již v roce 1941. Díky své vysoké kvalitě a jedinečnému vzhledu se rozšířila téměř do celého světa. Pro značku Mayoral je charakteristické to, že myslí na eleganci dětí, aby jim oblečení slušelo a zároveň bylo velice pohodlné. Na dětském oblečení Mayoral se podílí mnoho návrhářů, díky čemuž odpovídá módním trendům současné doby.

Široký sortiment oblečení

Oblečení Mayoral zahrnuje široké spektrum dívčího a chlapeckého oblečení, z něhož si vybere opravdu každé dítě. Navíc je oblečení vyráběno v několika velikostech. V sortimentu dětského oblečení Mayoral najdete trika, mikiny, svetry, kalhoty, tepláky, kraťasy, dívčí šaty apod. Dále můžete najít v sortimentu velice vkusné sety oblečení, díky čemuž získá dítě jedinečný outfit.

Jednotlivé kousky oblečení vynikají svou různorodostí, ať jde o široké spektrum barev, motivů, obrázků či nápisů. Dětské oblečení Mayoral najde využití zejména jako elegantní oblečení do školy či města, pro společenské události apod.

Kde si oblečení pořídit?

Dětské oblečení Mayoral si můžete pořídit v internetovém obchodě Plaza fashion store či v jejich brněnském kamenném obchodě, kde si může vaše dítě oblečení vyzkoušet. V sortimentu obchodu Plaza fashion store naleznete i řadu dalších prestižních značek, jako je oblečení Armani Exchange, Replay, Blauer, Fracomina a další značky dámského, pánského a dětského oblečení.